Az alakulásától a Dokumenta, a.s. olyan megoldások és szolgáltatások fejlesztésére összpontosul, melyek dokumentumok kezelésével, feldolgozásával és elektronizálásával függnek össze.

Minden fejlesztésünk támogatja a „Zöld iroda” gondolatát.

A sajátfejlesztésű ADMIS® DMS - dokumentummenedzsment rendszer - hosszúéves fejlesztés eredménye, melynek köszönhetően magában ötvözi úgy a reális munkafolyamatok ismeretét, munkaergonómiára fektetett magas követelményeket, mint a nemzeti és nemzetközi előírások alkalmazását a dokumentumok elektronikus iktatása, kezelése és feldolgozása terén.

Egyre növekedő igényt tapasztalunk az ügyviteli - legfőbben a számlák, szállítólevelek és rendelésekkel kapcsolatos folyamatok felgyorsítására, gazdaságosság- és hatékonyságnövelésére.
Ezért cégünk tevékenysége olyan megoldások fejlesztésére összpontosul, melyek automatizálják az elektronikus bizonylatok és kísérő adatok létrehozását, ügyfelekhez való kézbesítését, illetve a partnerek egymás közti hiteles és biztonságos adatcsere megvalósítását.

Az ADMIS® Elektronikus kézbesítés megoldások (Elektronikus számlázás és az ADMIS® Digitális posta) minimalizálják a bizonylatok feldolgozásával járó költségeket, és automatizálják a kísérő folyamatokat. A saját, egyedülálló technológiánknak köszönhetően ezek a megoldások napokon belül bevezethetők.
A papírdokumentumok elektronikus adatkinyerése terén is egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Leglátványosabb eredményeket a számla és szállítólevelek cikkelemes adatkinyerésével érjük el. Ezeket a bizonylatokat már nem kell többet kézi bevitellel rögzíteni, mivel ezek a kinyert adatok egyenesen importálhatók tetszőleges ügyviteli rendszerekbe.